Üzleteink

Kecskeméti, Debreceni és Győri bemutatótermünk technikai okok miatt átmenetileg zárva tart.
 

 

Ha bármilyen kérdése lenne kérem keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén!

Megértésüket köszönjük! 

Bútor kínálatunkat a kimagasló minőség, remek ár-érték arány, valamint gazdag stílus választék jellemzi. Első bútorboltunkat Szegeden nyitottuk, majd ennek fejlesztését és jelentős bővítését követően a Dr. Kanapé bútorok Kecskeméten is elérhetővé váltak, s hamarosan debreceni bútorboltunk is nyitva állt az érdeklődők előtt. Debrecen után megnyitottuk negyedik bútorboltunkat Győrben, így a tiszántúli régió mellett a nyugati országrészen és környékén élők számára is közvetlenül elérhetőek igényes, minőségi bútoraink. Győrt Budapest fogja követni ebben a szép sorban: 2015. tavasza óta legújabb bútorboltunk Győrben és környékén kínál vásárlási lehetőséget a kedvező árú, magas minőségű nappali és hálószoba bútorok, ülőgarnitúra összeállítások bemutatásával és házhoz szállításával.

Repertoárunkban megtalálhatók a klasszikus bútorok épp úgy, mint legújabb trendeket képviselő modern darabok. Arra törekszünk, hogy a bútorgyártás terén megvalósult legfrissebb technológiai és konstruktőri újításokat is bemutathassuk (pl. hideghabos ülőfelület, relax funkciós bútor, speciális textilbőr kárpitozás, stb.). Legszélesebb választékot talán az ülőgarnitúra terén tudunk mutatni vásárlóinknak, de a többi bútortípusból is gazdag választékot kínálunk.
 
 

Doktor Kanapé Bútorüzlet - Szeged

 

   Nyitvatartás:

   Hétfő - Péntek: 10.00-18.00
   Szombat: 9.00-13.00
   Vasárnap: ZÁRVA

   Elérhetőségek:

   Tel.: +36-30/582-2882
   E-mail.: dr.szeged22@gmail.com
   Cím: 6721 Szeged, Dorozsmai út 17-19.
   (Szegedi bútorüzletünk a
   volt Baumax  mellett található.)

 

 
 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Doktor Kanapé Bútorüzlet - Budaörs

 

   Nyitva tartás:

   Hétfő - Szombat: 10:00-19:00
   Vasárnap: 10:00-17:00

   Elérhetőségek:

   Tel.:+3620-431-6020
   E-mail.: dr.budaors22@gmail.com
   Cím: Budaörs Építők útja 2-4.
   M1-M7 autópálya Budaörs nyugat kihajtó.
   A budaörsi Auchan körforgalomnál jobbra.
   Üzletünk az emeleten található.

 

 

 

Milyen bútorok találhatók meg bútorboltunk kínálatában?
 
Szegeden, Budapesten illetve online Ön az alábbi bútor típusokból válogathat nálunk otthona/irodája lakberendezéséhez: ülőgarnitúrák, szekrénysorok és egyéb nappali bútorok, ágyak és matracok, gardróbok, étkező és konyhabútorok, ifjúsági bútorok, valamint kiegészítő kisbútorok.
 
Nálunk mindig talál újat!
 
Mind a vevői igényekkel, mind az aktuális bútorpiaci trendekkel igyekszünk lépést tartani, és bútorboltjaink választékát folyamatosan újabb és újabb modellekkel bővíteni. Mivel a változatosságra törekszünk, bútoraink között a legkülönfélébb stílusok képviselői szerepelnek, így mindenki megtalálhatja az ízlésének, elképzeléseinek megfelelőt.
 
 
Doktor Kanapé Bútor – Szeged, Budapest
"Minden, ami bútor!"